Παραγωγή Pellet BioAlten:

  Βιομηχανία Παραγωγής Pellets (Πέλλετ) Στην Ελλάδα

Παραγωγή Pellet (Πέλλετ): Η  εταιρεία  BioAlten  (ΒιοΑλτεν) ΕΠΕ, έχει εγκαταστήσει και λειτουργεί στην  Τρίπολη  Αρκαδίας μία από τις πιο Σύγχρονες Μονάδες Παραγωγής Pellets στην Ευρώπη.  Η ετήσια παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου φτάνει τους 20.000 τόνους ποιοτικού – πιστοποιημένου Pellet για  οικιακή  και  επαγγελματική  χρήση.

 

  • Εργοστάσιο Παραγωγής Πέλετ (PELLET)

Το  Εργοστάσιο Pellets της  BioAlten  αποτελείται  εξολοκλήρου από  μηχανήματα  και  εξοπλισμό  της κορυφαίας  γερμανικής  εταιρείας  AMANDUS KAHL και είναι πλήρως αυτοματοποιημένο από την παραλαβή και φόρτωση των πρώτων υλών μέχρι την τελική συσκευασία.

 

  • Χονδρική Πώληση  Πέλλετ (PELLETS)

Εμπορικός στόχος της Bio Alten είναι να συνάψει συνεργασίες με επαγγελματίες -μεταπωλητές, με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των προϊόντων της.

Για συνεργασίες καλέστε μας στο 697 155 8788

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας: 

Συνεργάτες Pellet BioAlten:

 

  • Τα Προϊόντα μας

Τα  προϊόντα  της  Bio Alten  είναι πιστοποιημένα από αναγνωρισμένα εργαστήρια της Ελλάδας και του εξωτερικού, σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ EN 14961-2. Και απευθύνονται σε μία ευρεία γκάμα εφαρμογών:

Pellet για  οικιακή  χρήση  σε  σόμπες  και  λέβητες,  καθώς  και  για χρήση σε αρτοποιεία, ξενοδοχεία, θερμοκήπια και βιοτεχνίες.

Δείτε αναλυτικά το κάθε προϊόν κάνοντας κλικ στις κάτω εικόνες:

ARCAS

MENALO

ATHINEON